FUNCTION

U houdt ervan om buiten te werken of zorgt u bij gelegenheid voor een stapel hout in het bos? Dan is de FUNCTION kleding voor de bosbouw de gepaste uitrusting voor u. Speciaal ontwikkeld voor beginners en gelegenheidswerkers biedt deze kleding geteste snijbescherming en vele praktische details zoals veelzijdige zakken en comfortabele verluchtingsopeningen.

DYNAMIC

U stelt hoge eisen aan uw uitrusting, zit dagelijks in het bos en u wenst werkkleding die op alles voorzien is? De DYNAMIC kleding voor bosbouw biedt professionals de juiste mix tussen langere levensduur en volledige bewegingsvrijheid. De combinatie van scheurvaste materialen, geteste snijbescherming en elastische inzetstukken maken dit mogelijk. Natuurlijk mag u ook de praktische details zoals zakken en verluchtingsopeningen niet vergeten.

ADVANCE

U hecht waarde aan de maximale kwaliteit tot in het kleinste detail en u maakt geen compromissen bij de keuze van uw uitrusting? Met de ADVANCE kleding voor bosbouw, met geteste beveiliging tegen snijwonden, bent u in het bos of in de boomtoppen perfect uitgerust. Uiterst lichte hightech vezels zorgen voor een laag gewicht, hoge ademende werking en een uitstekende bescherming tegen water en koude. Elastische inzetstukken, praktische ventilatieopeningen en doordachte oplossingen voor de zakken zijn vanzelfsprekend. Bovendien kunnen alle broeken en jacks van deze reeks, volgens temperatuur en toepassing, onderling perfect gecombineerd worden. Stel uw uitrusting zo samen dat ze voldoet aan al uw eisen.